сабота, 19 август 2017 07:33:03
Бит Фест

Тв Tera: Извшниот продуцент на Глоуб театарот дојде во Битола

Admin Bitola јули 24, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Tera: Извшниот продуцент на Глоуб театарот дојде во Битола
Тв Tera: Извшниот продуцент на Глоуб театарот дојде во Битола

Панел дискусијата на тема „Шекспир денес” во рамките на првото издание на „Битола Шекспир фестивал”.

На панел дискусијата присуствуваа еминенти гости од областа на театарската уметност, меѓу кои Том Брд, директор на Глоуб театарот од Лондон, Раднал Мартин, истакнат шекспиролог и професор на Универзитетот Њу Брабсвик од Канада и други.

Извршниот продуцент на Глоуб театарот од Лондон, рече дека ваквата размена на искуства е многу важна за уметноста и културата и кажа дека е среќен за соработката што ја воспоставуваат со битолскиот театар.

http://www.tera.mk/2013072267778/aktuel/izvshniot-producent-na-gloub-teatarot-dojde-vo-bitola

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-