среда, 20 септември 2017 11:30:18
Бит Фест

Тв Тера: Изворно од Македонија во центар за култура

Admin Bitola јули 9, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Изворно од Македонија во центар за култура
Тв Тера: Изворно од Македонија во центар за култура

На најубавите стари македонски песни повторно се потсетивме во центарот за култура во рамките на Битолското културно лето.
Втора година по ред, на програмата се застапени изворните македонски песни.
На настанот настапија Сузана Гавазова, Златко Миладиновски, Влатко Миладиновски, Татјана Стефановска, Адријана Ацевска, Јордан Митев и други.

Идејата на проектот е да се потсетиме на корените со цел да ги зачуваме трајните вредности на она што е наше, исконско, македонско.

http://www.tera.mk/2013070867092/ritamotnagradot/izvorno-od-makedonija-vo-centar-za-kultura

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-