среда, 23 август 2017 04:19:18
Бит Фест

ТВ ТЕРА: Изложба на везови од мариовскиот крај „Ресачка“

Admin Bitola август 7, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: Изложба на везови од мариовскиот крај „Ресачка“
ТВ ТЕРА: Изложба на везови од мариовскиот крај „Ресачка“

Изложбата на везови од мариовскиот крај „Ресачка”чии носители се ЕТНОКРЕАТИВ ЈП & ПЈ : Јулијана Петровска и Павлина Јовановска, Битолчани имаа можност да ја погледнат во рамките на Бит -фест во магазата.

На истата беа презентирани 20 рачно извезени македонски народни везови.
Етнокреатив ЈП & ПЈ е силно мотивиран тим кој со своето повекегодишно искуство и ентузијазам има реализирано бројни групни и индивидуални изложби , креативни работилници, презентации и промоции на македонскиот фолклор и традиција .

http://www.tera.mk/2013080768483/ritamotnagradot/izlozhba-na-vezovi-od-mariovskiot-kraj-resachka

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-