петок, 22 септември 2017 04:53:13
Бит Фест

Тв Тера: Изложба на ракотворби-Допрете ја душата на Македонија

Admin Bitola август 5, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Изложба на ракотворби-Допрете ја душата на Македонија
Тв Тера: Изложба на ракотворби-Допрете ја душата на Македонија

Традиционална изложба на ракотворби „Допрете ја душата на Македонија” ЗУР Македонски ракотворби ja претстави во Битола.
Ракотворци од Битола, Скопје, Куманово, Виница, Пробиштип претставија сувенири со македонси обележја, шешири, марами и слично, слики изработени во срма, икони, накит, облека со мотиви од македонски традиционални везови, сувенири од дрво…и многу други рачни изработки кои ја прикажуваат македонската традиција.
Изложбата траеше 6 дена, во кои граѓаните имаа можност да ги разгледаат ракотворбите, а исто така и да купат дел од изложените ракотворби.

http://www.tera.mk/2013080368266/ritamotnagradot/izlozhba-na-rakotvorbi-doprete-ja-dushata-na-makedonija

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-