сабота, 19 август 2017 07:30:42
Бит Фест

Тв Тера: Изложба на фотографии на Брачиќ

Admin Bitola јули 25, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Изложба на фотографии на Брачиќ
Тв Тера: Изложба на фотографии на Брачиќ

Битолскиот фотограф Дражан Брачиќ ,во рамките на Бит фест ја претстави својата изложба на фотографии под наслов Хераклеја .
Самата изложба е составена од 31 колор и црно бели фотографии од голем формат и е плод на повеќегодишно фотографирање на истражувањата и ископувањата на локалитетот Heraclea Lincestys покрај Битола.
Изложбата првобитно ја презентираше во Црна Гора во рамките на манифестацијата- Ноќ на музите.

http://www.tera.mk/2013072467816/ritamotnagradot/izlozhba-na-fotografii-na-brachikj

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-