понеделник, 21 август 2017 17:46:01
Бит Фест

ТВ ТЕРА: Изложба Фолклор на Бит-фест

Admin Bitola август 21, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: Изложба Фолклор на Бит-фест
ТВ ТЕРА: Изложба Фолклор на Бит-фест

На иницијатива на НУ Завод и Музеј – Битола, а во рамките на овогодинешното Битолско културно лето, во Центарот за култура – Битола беше отворена изложбата „Фолклор”, заеднички проект со Здружението на уметници „УМ” од Виница.
folk 1

Фолклорот како одличје на еден народ и поднебје е одлично поле за креативни истражувања и нови видувања преку призмата на современите уметнички текови. Уметниците прават обид за спојување на традиционалната, народна инвентивност со структуираното уметничко знаење. На изложбата претставени се слики, цртежи, скулптури и објекти, дела на: Гордана Вренцоска, Миливој Симеонов, Дејан Спасов, Соња Димитрова, Катица Алексова, Иво Пецов, Дарко Богданов и Александар Богданов – Чоки.

Поставката ќе биде отворена за јавноста се до затворањето на Битолското културно лето – 24 август.

http://www.tera.mk/2013082069012/ritamotnagradot/izlozhba-folklor-na-bit-fest

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-