сабота, 19 август 2017 07:19:37
Бит Фест

Тв Тера: Хераклеја беше претесна за публиката на Каролина

Admin Bitola јули 30, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Хераклеја беше претесна за публиката на Каролина
Тв Тера: Хераклеја беше претесна за публиката на Каролина

Каролина Гочева имаше акустичен концерт во античкиот театар Хераклеа во Битола. Таа по цели седум години повторно застана на сцената на античкиот театар. Пејачката пред сограѓаните го презентираше своето дискографско минато и за прв пат се претстави со својот бенд во акустична варијанта, како и на нејзиниот последен концерт во Скопје.

“Од нас зависи”, “Мојот свет”, “Хипокрит”, “Штом сакаш”, “Капка под небото”, “Крај”, “Умирам без тебе”, “И ќе биде се во ред”, “Остани”, “Не се враќаш”, “Тој”… беа само дел од песните кои се најдоа на нејзиниот концертен битолски репертоар.

Ден пред концертот во Битола во интервју за Актуел на Тера рече дека битолската публика секогаш и возвраќала со љубов. И тоа само се потврди. Рече дека очекувале публика, но дека се пријатно изненадени од тоа што Хераклеја беше тесна за сите кои сакаа да бидат дел од концертот.

http://www.tera.mk/2013072968034/aktuel/herakleja-beshe-pretesna-za-publikata-na-karolina

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-