среда, 23 август 2017 10:08:16
Бит Фест

ТВ ТЕРА: Гостување на Народен Театар Антон Панов -Струмица со претставата Подземје

Admin Bitola август 15, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: Гостување на Народен Театар Антон Панов -Струмица со претставата Подземје
ТВ ТЕРА: Гостување на Народен Театар Антон Панов -Струмица со претставата Подземје

Во рамките на Битолско културно лето Битфест настапи и Народниот театар Антон Панов од Струмица со претставата „Подземје” на Христо Бојчев a во режија на Деан Дамјановски.

Оваа комедија во која се испреплетуваат елементи на апсурд, фантастика, алегорија и сатира претставува „ода” на вистинските вредности како љубовта, надежта и вербата во животот, категории кои се изгубени под експанзијата на глобалниот капитализам.

Оваа „апсурдна”комедија на Бојчев е преведена на повеќе од 10 јазици и досега доживеала повеќе од 20 изведби со различни верзии и наслови.

http://www.tera.mk/2013081468738/ritamotnagradot/gostuvanje-na-naroden-teatar-anton-panov-strumica-so-pretstavata-podzemje

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-