понеделник, 21 август 2017 17:43:02
Бит Фест

Тв Тера: Фото и изложба на илустрации

Admin Bitola јули 5, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Фото и изложба на илустрации
Тв Тера: Фото и изложба на илустрации

Во рамките на Бит Фест беше одржана изложбата на уметнички дела од повеќе области:дрворезба, фотографија, слика масло на платно, карикатури и стрип. Со наслов Арт фест, оваа година беа претставени делата на Александар Јоначиќ,кој се претстави со повеќе фотографии како и илустрациите на Мирко Пејковски .

Преку изложбат,а Битолчани имаа можност повеќе да се запознаат со погледот на луѓето околу себе кој преку фотографија го пренесе Александар како и начинот на изработка на илустарции за филмови на Пејковски.

http://www.tera.mk/2013070466990/ritamotnagradot/foto-i-izlozhba-na-ilustracii

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-