среда, 23 август 2017 04:11:30
Бит Фест

Тв Тера: Етно составот Томас Кочко бенд на Бит фест

Admin Bitola јули 25, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Етно составот Томас Кочко бенд на Бит фест
Тв Тера: Етно составот Томас Кочко бенд на Бит фест

Во рамките на Бит фест, својата традиционална музика обработена во рок и етно музички стил, пред битолчани ја претставија Томас Кочко бенд од Чешка.

Овие реномирани уметници во Чешка но и насекаде во светот, истакнуваат дека се одлучија за овој стил на музика бидејќи сакаа да и ја доближат традицијата на Моравија, од каде потекнуваат на публиката ширум светот.

Битолчани уживаа во концертот на етно звуците од песните изведени на електронски но и традиционални инструменит меѓу кои мал цимбал, се со цел да се долови магијата на традиционалната чешка музика.

http://www.tera.mk/2013072467812/ritamotnagradot/etno-sostavot-tomas-kochko-bend-na-bit-fest

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-