среда, 23 август 2017 10:09:58
Бит Фест

ТВ ТЕРА: Дуодрамата Каминот -гостување на струмички театар

Admin Bitola август 17, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: Дуодрамата Каминот -гостување на струмички театар
ТВ ТЕРА: Дуодрамата Каминот -гостување на струмички театар

…Најужасното нешто на овј свет е тоа дека се наликува на нешто друго.
За се што се случило пред твоите очи можеш да кажеш-ова ми личи на ..било што и најубавата случка ти помага да се сетиш на нешто, но и најнавредливиот збор -како веќе да си го чул..
pretstava strumica 2
Ова е дел од дуодрамата „Каминот” од Маргарит Минков во режија на Васил Михаил Јасмина Вучкова и Коста Ангов .
Претставата ја проследија голем број на битолчани, љубители на театарската уметност.

http://www.tera.mk/2013081568789/ritamotnagradot/duodramata-kaminot-gostuvanje-na-strumichki-teatar

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-