понеделник, 23 октомври 2017 00:32:14
Бит Фест

Тв Тера: Денови на европска култура во Битола

Admin Bitola јули 11, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Денови на европска култура во Битола
Тв Тера: Денови на европска култура во Битола

Во рамките на осмото издание на битолското културно лето се одржa настанот -Денови на европска култура во Битола.
Прифаќањето на културата е претпоставка за еманципација на човекот и заедниците, но и услов за опстанок на уметноста и за културен развој. Промовирајќи ја културата на народите го користиме културното богатство како ресурс за подобрување на меѓуетничкото разбирање, развој на заедниците и зближување на народите.
Културата ги инспирира луѓето да ги надминат границите, велат иницијаторите на настанот.

Моќта за поврзување на културата е од суштинско значење за создавање отворено и демократско општество и како таква е од непроценлива важност за изградба на светот.

Промоцијата пред граѓаните на Битола со културното богатство на Франција, Полска, Австрија , САД,Хрватска, е особено важна, а на овој начин се покажува и заложбата на библиотеките и нивниот придонес кон интеграцијата во европското семејство.

http://www.tera.mk/2013071067139/ritamotnagradot/denovi-na-evropska-kultura-vo-bitola

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-