среда, 23 август 2017 04:15:32
Бит Фест

Тв Тера: CYA, на петтото издание на BUS fest

Admin Bitola јули 11, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: CYA, на петтото издание на BUS fest
Тв Тера: CYA, на петтото издание на BUS fest

5-тиот по ред BUS fest или Bitola United Summer fest e единствениот традиционален ХИП ХОП фестивал во Битола, кој оваа година доби и интернационален карактер.
Покрај групите од Македонија , вечерта ја затворија гостите од Србија, легендите на балканската рап сцена, ненадминливите CYA,
една од највлијателните групи на Балканот и пошироко.

Со четири албуми зад себе и повеќе од 20 години кариера CYA оставија траен белег врз музичката сцена.

Хитовите како Кад се возимо, социјала, Дечко у успону, ,се безвременски хитови на повеќе генерации.

На 5- тото издание настапија Стиховно Војување, Поетика,Тракер, Арди, S.N.S и други изведувачи.

Оваа година, BUS fest се одржуваше во летниот клуб Лектира Кабаре.

http://www.tera.mk/2013071067136/ritamotnagradot/cya-na-pettoto-izdanie-na-bus-fest

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-