понеделник, 21 август 2017 17:50:23
Бит Фест

Тв Тера: Бразилците ги разиграа битолчани

Admin Bitola август 2, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Бразилците ги разиграа битолчани
Тв Тера: Бразилците ги разиграа битолчани

На последниот ден од годинашните Илинденски денови, бразилците со своја програма низ старата битолска чаршија и плоштадот Магнолија. Карневалски го презентираа својот фолклор и успее да ги заиграат и случајните минувачи кои околу пладне ги имаше на Широк сокак и во старата чаршарија.

Вечерва од 20:30 минути на Хераклеа, е четвртата интернационална вечер на која освен Бразил, ќе настапат и гупите од Турција, Полска и Израел. А за свеченото затворање на фестивалот пред битолската публика, концерт ќе одржи Ансамблот Танец.

http://www.tera.mk/2013080168196/aktuel/brazilcite-gi-razigraa-bitolchani

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-