петок, 22 септември 2017 04:52:25
Бит Фест

ТВ ТЕРА: Богата програма на Битолино

Admin Bitola август 7, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: Богата програма на Битолино
ТВ ТЕРА: Богата програма на Битолино

Третото издание на интернационалниот детски театарски фестивал Битолино сe карактеризира со гостување на театри од Бугарија, Чиле, Турција, Косово, Хрватска, Русија, Босна и Херцеговина, Аргентина.
Најмладите Битолчани , но и возрасните љубители, имаат можност да уживаат на сценското празнување со магијата на детскиот театар.

Во рамките на фестивалот младата битолска публика ги проследи претставите: „Трите прасиња” од Ариел Театар од Софија Бугарија ,„Кучето што не знаеше како да лае”од Додона Театар од Приштина Косово,кои по вторпат гостуваат во нашиот град.

Првата вечер ја одбележа и маестралната изведба на претставата „Кантервилскиот дух”во изведба на Бабец Театар од Битола и Детски Театар на Портите на Нарва од Сан Петерсбург Русија.

Втората вечер ја одбележаа претставите -Премногу студено во изведба на Березе театарот од Истанбул, Турција, Валкано крило на Давид Зуазола куклената компанија од Чиле како и Одеднаш на театарот Артропос ,Трелев, Аргентина.

Вечер битолчаини ќе имаат можност да уживаат во изведбите на театрите од Загреб кои гостуваат со претставата Иглица во режија на Ивица Шимиќ и од 19 часот -Приказна за малиот Мук-гостување на сараевскито театар.

http://www.tera.mk/2013080768484/ritamotnagradot/bogata-programa-na-bitolino

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-