сабота, 19 август 2017 07:25:50
Бит Фест

Тв Тера: Библиотеката со времеплов за најмладите

Admin Bitola јули 9, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Библиотеката со времеплов за најмладите
Тв Тера: Библиотеката со времеплов за најмладите

Во античкиот локалитет Хераклеја се одржа уметничката манифестација „Детските очи гледаат кон Хераклеа”. Најмладите од граниките денеска покрај прошетката низ локалитетот слушнаа за историјата и приказната за Хераклеа, прикажан на начин близок на детската фантазија.Организатор на настанот е Библиотеката Свети Климент Охридски.

„ Идеата дојде спонтано вие знаете дека децата се мојата втора професионалн определба нели го водам модното студио Анастасија и децата се моја вечна инспирација и мое мислење е дека ако само мал дел остане во нивното сеќавање од она што го виделе е многу значајно.”- вели Анастасија Милевска НУБ Св Климент Охридски.

Истакнаа дека проектот би ребало да стане традиционално случување ако не повеќе барем секоја година на Бит Фест.

„ Ние заедно го осмисливме и изработивме проектот со цел најмладите да се стекнат со историски познавања.”- вели Јулијана Христовска Кулевска НУБ Св.Климент Охридски.

Кои сме од каде сме и кои се нашите почетоци како град е целта со која овој проект сака да ги анимира најмладите со своите историски корени и традиции за Битола, т.е за Хераклеа.

http://www.tera.mk/2013070867100/aktuel/bibliotekata-so-vremeplov-za-najmladite

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-