среда, 23 август 2017 10:16:45
Бит Фест

Тв Тера: Ансамблот од Хрватска ја испеа Битола мој роден крај на Илинденски денови

Admin Bitola август 1, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Ансамблот од Хрватска ја испеа Битола мој роден крај на Илинденски денови
Тв Тера: Ансамблот од Хрватска ја испеа Битола мој роден крај на Илинденски денови

Втората фестивалска вечер на интернационалната манифестација Илинденски денови измина во знакот на настапите на културно уметнички друштва од Словенија, Хрватска,Полска Македонска Каменица, Пробиштип, Облешево, Тетово, Македонски Брод, Радовиш, Куманово, Битола.

Она што беше посебно изненадување на самата фестивалска вечер како подарок за битолската публика беше изведбата на Битола мој роден крај за која присутните ги наградија гостите од Хрватска со бурен аплауз.

Од Битола свое претставување имаа AФ. Гоце Делчев.

Слободното време гостите го минуваат со прошетки низ Битола. Денес гостите од Хрватска го посетија Охрид а утре ќе го посетат и Крушево.

Тие истакнаа дека се импресионирани од староградската архитектура, зелените површини и паркови, и од македонската кујна.

Придружна манифестација на фестивалот се вокално-инструменталните вечери на кои посетителите имаат можност да уживаат во изведбата на изворни оркестри и изворна вокална интерпретација. Манифестацијата е насловена „Ехо од дамарите” и се одржува во Магазата.

Вечер третата фестивалска вечер продолжува со настапот на ансамбли од Прилеп, Штип, Битола, Словенија, Велес, Гевгелија и Полска а свеченото затварање е на античкиот локалитет Хераклеја со настапот на ансамблите од Полска, Бразил, Турција, Израел и концерт на ансамблот на народни песни и игри на Македонија Танец од Скопје.

http://www.tera.mk/2013073168175/ritamotnagradot/ansamblot-od-hrvatska-ja-ispea-bitola-moj-roden-kraj-na-ilindenski-denovi

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-