понеделник, 21 август 2017 17:39:56
Бит Фест

ТВ ТЕРА: АКТО во филмскиот град

Admin Bitola август 7, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: АКТО во филмскиот град
ТВ ТЕРА: АКТО во филмскиот град

Осмото издание на фестивалот за современи уметности АКТО започнува на 9 август и ќе трае до 11 август. Фестивалот е познат по тоа што за настаните користи алтернативни простори, напуштени објекти, оваа година на втората вечер нуди нова и уникатна локација, Филмскиот град кој се наоѓа во касарната.
MAJ AKTO NIKOLA
-Мислам дека тоа е една интересна локација за битолчани бидејќи многу луѓе од градот не знаат дека таква локација постои, ниту пак биле некогаш. Ова ќе биде едно поинакво искуство, вели Никола Димитровски, АКТО.

Контактирале со турските продуценти кои ја користеа оваа локација изминатиот период за снимање серии и им излегле во пресрет. Идејата за оваа локација им дошла откако ги истрошиле сите потенцијални локации во градот, напуштени хотели, фабрички хали, излози, железничката станица и други локации.
MAJ AKTO 002
-Буквално се што можевме опфативме, локацијата ни дојде како кец на десетка. Што се однесува за оштетувањето, мислам дека нема да има никаков проблем, ќе има соодветно обезбедување од наша страна, но и свест кај публиката, која доаѓа на музички концерт, а не да крши и дивее, изјави Димитровски.

Оваа година скратена е и програмата, заради финасиите.
MAJ AKTO FILIP
-Финансиите од доста места ни се скратени, и од тие причини ја компресиравме програмата, вели Филип Јовановски, АКТО.
-Финансиски и логистички во најголем дел имаме поддршка од Општина Битола, но и од некои спонзори, но за еден алтернативен фестивал е тешко да се најдат спонзори, сите се залагаат за комерцијални настани изјави Димитровски.

http://www.tera.mk/2013080768476/aktuel/akto-vo-filmskiot-grad

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-