среда, 20 септември 2017 11:27:32
Бит Фест

Тв Тера: AD GLORIAM BRASS по трет пат во Битола

Admin Bitola јули 11, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: AD GLORIAM BRASS по трет пат во Битола
Тв Тера: AD GLORIAM BRASS по трет пат во Битола

AD GLORIAM BRASS по трет пат настапуваат во нашиот град па така и на овогодинешното издание на Бит фест.
Станува збор за состав од шест членови на лимени дувачки инструменти од оркестарот при операта ХНК во Загреб, Симфонискиот оркестар ХРТ и Загребачката фрилхармонија. Основан е во 1993 година и оттогаш непрекинато работи со малку изменет состав.

Нивниот репертоар го сочинуваат дела на европски и хрватски мајстори, од ренесансата и барокот , дела на современи хрватски автори, од кои некои се напишани посебно за овој ансамбл .

Имаат настапувано на многубројни солистички концерти како и на многубројни снимени емисии за Хрватската радио и телевизија.

http://www.tera.mk/2013071067170/ritamotnagradot/ad-gloriam-brass-po-tret-pat-vo-bitola

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-