среда, 23 август 2017 04:24:03
Бит Фест

ТВ ТЕРА: 4-тото издание на Незаборав во чест на Љупчо Спасеновски

Admin Bitola август 15, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: 4-тото издание на Незаборав во чест на Љупчо Спасеновски
ТВ ТЕРА: 4-тото издание на Незаборав во чест на Љупчо Спасеновски

После одржаните концерти со наслов Незаборав во чест на Сашка Петковска , Јонче Христовски, Пепи Бафтировски, 4-тото издание на оваа манифестација ќе се одржи во чест на Љупчо Спасеновски а на истото ќе настапи групата live 5 и повеќе познати битолски пејачи.
pande nezaborav 3
Да се потсетиме последната снимена песна на Спасеновски беше -Mала химна љубовна, по музика на Борче Никодиновски снимана во студио Микс.
Настанот ќе се одржи во пациото на Завод и Музеј ,оваа среда од 21 часот.

 

http://www.tera.mk/2013081368708/ritamotnagradot/4-toto-izdanie-na-nezaborav-vo-chest-na-ljupcho-spasenovski

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-