сабота, 18 ноември 2017 22:28:31
Бит Фест

Тв Тера: 300 работи понуди интересни содржини

Admin Bitola август 1, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: 300 работи понуди интересни содржини
Тв Тера: 300 работи понуди интересни содржини

Во нашиот град минатата недела се одржуваше еден интересен фестивал 300 работи, фестивал за литература и аудио-визуелни уметности. После проектот-ПЕЧАТЕНА ПАНТОМИМА ја проследивме
промоција на книга со аудио визулено шоу-Снежна пустина на авторот Игор Трајковски Фоја, проектите-Епиеизмот како одговор на одговорот-на Дејан Петровиќ,Филип Иванишевиќ,Димче, Штрафот, Јанчев, а викендов литературен перформанс, проектот Песна се прави лесно, промоција на книгата Крепсатен на Симсот . Проследивме и неколку изложби и тоа на Сашо Паркет као и онаа на аналогна фотографија на Влатче.

А потоа и -Фојаерство на Јанчев, проектот-Денес , работилницата Драмска функција на просторот , промоција на филмот -Не.

Организаторите задоволни од тоа како се одвиваше фестивалот но и од самата посетеност на истиот и се надеваат овој фестивал да прерасне во традиционален и манифестација по која Битола ќе биде препознатлива.

http://www.tera.mk/2013073168172/ritamotnagradot/300-raboti-ponudi-interesni-sodrzhini

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-