недела, 20 август 2017 06:16:34
Бит Фест

ТВ ТЕРА: 20 години уметничко ателје Пердика

Admin Bitola август 21, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: 20 години уметничко ателје Пердика
ТВ ТЕРА: 20 години уметничко ателје Пердика

Уметничкото ателје Пердика, го одбележа 20 годишното постоење со изложбата која викендов беше презентирана во Завод и Музеј.

Ова уметничко ателје се занимава со изработка на секаков вид на ентериери и екстериери во дрво, најчесто ореово.
perdika 1
Гоце Младен Крстевски е добитник на многу први награди а прогласен е и за најуспешен битолчанец во 2001 и 2011 од поле на културата , автор е и на книгата Душата на дрвото.
Имено ова е професионално ателје и Академија , единствено регистрирано во Р.Македонија за изработка на секаков вид на ентериери и екстериери во дрво.

http://www.tera.mk/2013082069011/ritamotnagradot/20-godini-umetnichko-atelje-perdika

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-