недела, 20 август 2017 06:11:09
Бит Фест

ТВ ТЕРА:

Admin Bitola август 21, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА:
ТВ ТЕРА:

Во рамките на Бит фест беше презентиран мултимедијалниот проект Музичка Одисеја Битола 2013.

Проектот претставува 50 минутно музичко – визуелно патување низ временскиот простор, поаѓајќи од античко време (Хераклеа), па се до денешна модерна Битола.

Делото се состои од 27 аудио – визуелни слики кои ја презентираат нашата историја.

odiseja 2

Покрај снимениот видео и аудио материјал, приказната беше надополнета со мешан камерен хор во живо под диригентска палка на Лилјана Трајковска.

Овој проект дава една посебна перспектива – поглед од вселенска безвременска станица, која слободно кружи околу нашата планета, но секогаш во својот фокус ја има земјината точка за лоцирање – Битола.

http://www.tera.mk/2013082069013/ritamotnagradot/muzichka-odiseja-bitola-2013

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-