понеделник, 21 август 2017 17:47:05
Бит Фест

Тв Орбис: Во Битола ревија на дизјнерката Тамара Перез

Admin Bitola јули 24, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Орбис: Во Битола ревија на дизјнерката Тамара Перез
Тв Орбис: Во Битола ревија на дизјнерката Тамара Перез

Синоќа на просторот Пацио во Завод и Музеј Битола се одржа модна ревија на дизајнерката Тамара Перез. Станува збор за колекција инспирирана од фолклорната носија , која претставува пресек на минатото и сегашноста во облека која отсликува активна и силна жена која живее во 21 век.

Во рамките на Бит Фест синоќа во Пациотот на Битолскиот музеј битолчани имаа можност да ги видат најновите модни остварувања на дизјнерка Тамара Перез. Две колекции пролењт – лето 2013 и колекцијата есен зима 2014 по инспирација на македонскиот фолклор. Ревијата се организира во соработка со битолскиот музеј кој на дизјнерката му ги отвори своите архиви на македонското фолклорно богатство , поточно народната носија. .Колекцијата е пресек на минатото и сегашноста во облека која отсликува активна и силна жена која живее во 21 век. Чувството на сила доаѓа од изворноста но живеењето е во актуелноста истакнува Перез.

http://tvorbis.com.mk/index.php/vesti/lokalni/item/2060-vo-bitola-revoja-na-tamara-perez

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-