среда, 23 август 2017 04:24:51
Бит Фест

Тв Орбис: Во Битола на пладне во чаршија

Admin Bitola август 1, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Орбис: Во Битола на пладне во чаршија
Тв Орбис: Во Битола на пладне во чаршија

Од година во година фестивалот „Илинденски денови“ го менува и го надополнува својот концепт а се со цел да се искористат сите можности да се промовира нашиот град , а и да се привелчат повеќе гости. На четирите фестивалски вечери организаторот очекува посетеност од над 10 000 гледачи.

„Напладне во чаршија“ е новата програмска содржина на фестивалот „Илинденски денови“ Битола. Неколку години наназад се практикува фестивалот да се одржува на различни локации , овој пат и старата битолска чаршија . Освен различните амбиентални средини целта е да се привлечат и повеќе гости и да заживее старата чаршија. Организаторот годинава очекува посетеноста на фестивалот да биде над 10 000 гледачи. Денеска напладне во чаршијата беше распеано и разиграно . За тоа се погрижија членови од културно уметнички друштва од Хрватска и Словенија. Одлична можност за забава и на околните дуќанџии како и на случајните минувачи кои за момент застанаа да ги видат и слушнат фолклористите И во наредните денови продолжува празникот на народната култура, можност за презентација на различни фолклорни содржини, средби, дружења, воспоставување на нови соработки.

http://www.tvorbis.com.mk/index.php/vesti/lokalni/item/2328-vo-bitola-na-pladne-vo-carsija

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-