петок, 22 септември 2017 04:46:02
Бит Фест

Тв Орбис: По пет години пауза, серенадата се враќа на Широк Сокак

Admin Bitola август 1, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Орбис: По пет години пауза, серенадата се враќа на Широк Сокак
Тв Орбис: По пет години пауза, серенадата се враќа на Широк Сокак

По пет години од последното издание на фестивалот Серенада на Широк сокак и 20 години од првиот Серенада фест, музичка форма за вистинските битолчани и останатите музички гурмани, се враќа во Битола.

На 13 – ти август во Пациото на Заводот и музеј во Битола, познати изведувачи и музички групи ќе изведат 16 или 18 новокомпнирани серенади. Организаторот Борче Никодиновски од Арт мастер медија за камбекот на фестивалот најавува нов концепт во кој серенадите ќе имаат медитерански призвук. Фестивалот од сеуште меѓу публуката живеат Ратка на Горан Тодоровски или серенадата на Гоце Николовски, половина деценија паузираше пред се заради финансиски проблеми, признава Никодиновски. И годинашниот камбек на серенадата ќе беше под знак прашалник ако не ја добиеше поддршката од Општина Битола и покровителот на Битфест, градоначалникот Владимир Талески. Серенадите медитерано годинава ќе се изведуваат плајбек, но организаторите уште отсега го осмислуваат следното издание за кое имаат големи планови и надежи. Серенада медитерано како и претходните фестивали на серенадата, ќе биде од ревијален карактер. Влезници по цена од 100 денари може да се набават во клубот на уметници во Старата битолска чаршија.

http://www.tvorbis.com.mk/index.php/vesti/lokalni/item/2379-po-pet-godini-pauza-serenadata-se-vraka-na-sirok-sokak

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-