среда, 23 август 2017 10:08:42
Бит Фест

Тв Орбис: Кристина ја омаживме но онаа на Дуле од Солза и Смеа

Admin Bitola август 1, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Орбис: Кристина ја омаживме но онаа на Дуле од Солза и Смеа
Тв Орбис: Кристина ја омаживме но онаа на Дуле од Солза и Смеа

Античкиот локалитет Хераклеја беше претесен да ги собере сите кои сакаат да ја гледаат најновата премиера на Солза и Смеа -Зет за Кристина.
Два часа присутните се смееја буквално до солзи.

Кристина ја омаживме но онаа на Дуле.Имено она што ги остави битолчани без зборови беше јавното запросување од страна на Дуле кон својата девојка Кристина и секако таа рече -да.
Честитки и од екипата на Тв. Тера како за премиерата на Солза и Смеа така и за овој убав ивент-запросувањето пред сите луѓе кои као што истакна Душан многу му значат.

http://www.tera.mk/2013073068144/ritamotnagradot/kristina-ja-omazhivme-no-onaa-na-dule-od-solza-i-smea

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-