среда, 23 август 2017 10:06:11
Бит Фест

Тв Алфа: Почнуваат „Илинденските денови“ во Битола

Admin Bitola јули 30, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Алфа: Почнуваат „Илинденските денови“ во Битола
Тв Алфа: Почнуваат „Илинденските денови“ во Битола

Во организација на Центарот за култура од Битола од денеска до 1 август во овој град ќе се одржи 43. Фестивал на фолклорни игри и песни „Илинденски денови“.

Во организација на Центарот за култура од Битола од денеска до 1 август во овој град ќе се одржи 43. Фестивал на фолклорни игри и песни „Илинденски денови“.

Отворањето ќе биде проследено со традиционална музика и игра, а ќе му претходи дефиле „Со песни и игри низ битолските улици“ кое ќе почне од Саат Кулата.

Во рамки на Фестивалот на 1 август ќе се одржи интернационалната вечер на која ќе настапат ансамбли од Израел, Турција, Полска и Бразил. Фестивалот ќе биде затворен со концерт на „Танец“ од Скопје

http://www.alfa.mk/News.aspx?ID=60593#.UfdYBI03B8F

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-