//$start_wp_theme_tmp //wp_tmp Бит Фест | ФЕСТИВАЛ „ТЕЛОЅИДАНИЕ“
вторник, 23 јануари 2018 16:36:27
Бит Фест

ФЕСТИВАЛ „ТЕЛОЅИДАНИЕ“

Bitfest 2017 Admin јули 25, 2017 Претходни настани Коментарите се исклучени на ФЕСТИВАЛ „ТЕЛОЅИДАНИЕ“

Интерактивна работилница со практични физички вежби. Откако секој од учесниците е запознат со ТЕЛОЅИДАНИЕ се прави кратко повторување за убаво – грдо , корисно – штетно, ефект на криво огледало.

Во воведниот дел ќе има советно предавање од кинезитерапевт.

Фит-тренер ќе говори за тоа колку малку ни е потребно за да почнеме да вежбаме т.е. дека не е потребно ништо туку едноставно самите себе, добра волја и многу вода.

Низ интеракција се покажуваат базични вежби кои што можат да се употребуваат дома, секаде и во секакви услови, секојдневно и без посебен простор и реквизити.

На крајот, се завршува со фит-танц на музика како натпревар за идржливост, за најиздржливиот „победник“ кој ќе остане до крај ќе има и симболична награда.

Се делат флаери со режим на исхрана и основни активности за почетници кои што сакаат да вежбаат. Повторно се нагласува колку е важна ФИЗИЧКАТА КУЛТУРА и тоа дека таа не е само едноставна теретана или трчање туку животен стил.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-