понеделник, 21 август 2017 17:40:22
Бит Фест

Тера ТВ: Концерт на Дивитарова и Наумов

Admin Bitola август 24, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тера ТВ: Концерт на Дивитарова и Наумов
Тера ТВ: Концерт на Дивитарова и Наумов

За љубителите на класичната музика во рамките на Бит- фест проследивме уште еден маестрален концерт на Верица Дивитарова и Валентин Наумов.Верица моментално е на постдипломски студии во класата на Проф. Др Марија Ѓошевска на Факултетот за музичка уметност во Скопје и работи како професор по пијано и корепетиција во Државното музичко училиште во Битола.
Валентин Наумов има одржано повеќе музички рецитали, а во моментот работи како професор по виолина во Државното музичко училиште.
Тој е добитник на повеќе награди,меѓу кои- втора награда на меѓународен натпревар Михаил Јора, специјална награда на натпревар Аперто во Букурешт, еден од основачите е на гудачкиот кавртет Арко.Активен член беше на ансамблот за современа музика Алеа.
Верица Дивитарова има одржано неколку самостојни рецитали, настапи во рамките на концертите на”Musica Viva”и како дел од симфонискиот оркестар и двете во рамките на факултетот за музичка уметност во Скопје и други солистички и камерни рецитали.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-