четврток, 21 септември 2017 01:25:25
Бит Фест

Тера ТВ: Дива на битолската сцена

Admin Bitola јуни 21, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тера ТВ: Дива на битолската сцена
Тера ТВ: Дива на битолската сцена

Софија Ристевска -режисер на претставата „Дива” вели : „Во ова време на либерален капитализам , кога парите го организираат и структуираат човекот, се поставува генералното прашање, дали кариерата или семејството се есенцијата и смислата на животот? Дали на овој век на материјални придобивки, личната и семејната среќа, ќе го има приматот врз борбата за финансиски успех? Дива го мпоставува прашањето , дали семејството е сепак поважно од се?”

Автор Маријана Нола, режија Софија Ристевска, сценографија Валентин Светозарев, костимограф Благој Мицевски, кореограф Кире Миладиноски, фотографии, видео и графички дизајн Сергеј Светозарев, костимограф на фотосесија Благој Мицевски, светло: Игор Мицевски

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-