среда, 23 август 2017 04:21:53
Бит Фест

Тера ТВ: Ансамблот Златни години гостуваат во Битола

Admin Bitola август 24, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тера ТВ: Ансамблот Златни години гостуваат во Битола
Тера ТВ: Ансамблот Златни години гостуваат во Битола

Вечер во рамките на Бит фест во организација на почесниот хрватски Конзулат и македонско хрватското друштво Марко Марулиќ -Битола во соработка со општина Битола, од 21 часот во КЦ Магаза ќе се одржи концерт на ансамблот „Златне године” од Република Хрватска.
Aнсамблот доаѓа од Велика Горица.Составен од членови вљубеници во добриот музички звук, кои емоции ги пренесуваат на публиката каде и да се настапуваат.

Одржуваат концерти на сите позначајни манифестации во градот, традиционални културни лета низ Хрватска .
Освен тоа доста се активни и надвор од Хрватска .Нивното постоење го одбележуваат концертите и гостувањата во Унгарија, Босна и Херцеговина, Албанија и многу други земји.

Насекаде ја пренесуваат пораката- за љубовта кон својот крај, кон својата земја, нивната традиција и вредностите кои треба да се почитуваат.
Нивните концерти отвараат нови патишта на соработка со народите ширум светот.
Во Македонија гостувале и претходно и тоа на Охрид фест во 2009 и 2010 тата година, кога ја освојуваат втората награда.
Гостуваат повторно во 2012 во Скопје и Битола каде настапуваат во католичката црква Пресвето Срце Исусово заедно со машкиот хор од Петриње- Хрватска.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-