среда, 23 август 2017 04:15:44
Бит Фест

Телеграф: Владимир Талески ќе ги наградува афирмативните новинарски текстови

Admin Bitola јули 25, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Телеграф: Владимир Талески ќе ги наградува афирмативните новинарски текстови
Телеграф: Владимир Талески ќе ги наградува афирмативните новинарски текстови

Парична награда ќе биде доделена за текст објавен во медиумите, а посветен на содржините на „Бит фест“

Градоначалникот на Општина Битола, Владимир Талески, покровител на битолскиот летен фестивал „Бит фест“, соопшти дека по завршувањето на фестивалот, односно на 24 август, ќе биде доделена посебна награда за најафирмативен новинарски текст посветен на „Бит фест“.

Талески истакна дека „Бит фест“ се одржува со средства од општинскиот буџет и се организира од мала општинска екипа, без потреба од ангажман на агенции. Со ова, како што рече, се потврдува определбата за економичен и штедлив, а исклучително квалитетен фестивал, за што доказ се и информациите посветени на „Бит фест“ во домашните и во странски медиуми.

– Наградата ќе биде доделена за најафирмативен текст објавен во печатените и во електронските медиуми, а посветен на содржините на „Бит фест“. Исто така, на крајот од годината ќе доделиме и награда за најафирмативен текст или осврт кој ќе биде посветен на работата на Општината. Ќе ги разгледуваме сите објавени содржини, за што ќе одлучува посебна комисија која ќе додели парични награди – истакна Талески.

http://www.telegraf.mk/aktuelno/makedonija/17613-vladimir-taleski-ke-gi-nagraduva-afirmativnite-novinarski-tekstovi

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-