понеделник, 21 август 2017 17:41:35
Бит Фест

Телеграф: Интеркултурна вечера и промоција на книга

Admin Bitola јули 13, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Телеграф: Интеркултурна вечера и промоција на книга
Телеграф: Интеркултурна вечера и промоција на книга

Преку храната, пијалаците и музиката, најдобро се запознава културата и традицијата на една земја, велат организаторите на „интернационалната вечера“, што ќе се случи вечерва на Бит фест

Во културниот центар „Магаза“ во Битола, во рамките на Бит фест, со почеток во 19 часот ќе се одржи „интеркултурна вечер“ во организација на Здружението на граѓани „Together Macedonia“.

Гостите ќе имаат можност да се запознаат со традицијата на земјите од регионот. Организаторите велат дека преку кујната, музиката и пијалаците, најдобро се запознаваат културните разлики и сличности на една земја.

На истиот простор, во 21 часот, ќе се одржи и промоција на книгата „Од мој агол“ на авторот Менде Младеновски.

Во неа се поместени 46 колумни што авторот ги има објавено на страниците на Битолски весник во 2012 година.

http://www.telegraf.mk/kultura/12174-bit-fest-interkulturna-vecera-i-promocija-na-kniga

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-