недела, 22 октомври 2017 21:10:57
Бит Фест

СТРУМИЦАНЕТ: Струмичкиот театар и поетот Маџиров на “Бит-Фест“

Admin Bitola август 7, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на СТРУМИЦАНЕТ: Струмичкиот театар и поетот Маџиров на “Бит-Фест“
СТРУМИЦАНЕТ: Струмичкиот театар и поетот Маџиров на “Бит-Фест“

Вечерва во 20:00 часот во Народниот театар во Битола, како дел од “Бит-Фест“, ќе се претстават актерите од Струмичкиот народен театар со претставата “Подземна комедија“ од Христо Бојчев, а во режија на Деан Дамјановски.

На “Бит-Фест“ ќе се претстави и познатиот македонски поет со светско реноме од Струмица, Никола Маџиров. Тој вечерва од 21:00 часот во Културниот центар “Магаза“ ќе биде на Поетската вечер “Сенките не одминуваат“, која ќе биде посветена на неговото творештво.

http://www.strumicanet.com/index.php/2012-05-23-23-33-47/item/1996-%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B5%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D0%B0%D1%9F%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-%E2%80%9C%D0%B1%D0%B8%D1%82-%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82%E2%80%9C

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-