петок, 22 септември 2017 04:49:23
Бит Фест

СРЕДА НА БИТ ФЕСТ 31.07.2013

Admin Bitola јули 30, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на СРЕДА НА БИТ ФЕСТ 31.07.2013
СРЕДА НА БИТ ФЕСТ 31.07.2013

43. Републички фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови“ Битола

Во рамките на третата вечер на фестивалот  битолчани и гостите од страна ќе може да уживаат во Вечер на староградска музика и игра која ќе се одржи на терасата на Дом на АРМ Битола со почеток во 20 часот.
Во рамките на истата ќе настапат групи од Прилеп, Штип, Битола, Велес, Гевгелија како и Полска и Словенија.
Во рамките на третиот фестивалски ден продолжува Семинарот за традиционална музика и игра и фолклорните презентации во Старата битолска чаршија, а ќе се одржи и проекција на етно филмови  во Културен центар Магаза со почеток во 22 часот.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-