среда, 20 септември 2017 11:22:22
Бит Фест

СРЕДА НА БИТ ФЕСТ 10.07.2013

Admin Bitola јули 9, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на СРЕДА НА БИТ ФЕСТ 10.07.2013
СРЕДА НА БИТ ФЕСТ 10.07.2013

„Работилница за значањето на книгата“
10:00 часот
НУУБ Свети Климент Охридски

„ Мини саем на книгата“
Плоштад Магнолија

Либротека (размена на книги, списанија, уметнички ракотворби, слики, цд-а)
(10-13 Јули)
17:00 часот
Камарите

„Вечер на романтична музика за обоа и пијано“
концерт на Васил Атанасов – обоа и Тодор Светиев – пијано
20:00 часот

Завод и музеј Битола

Изложба на Фотографија
(10-20 Јули)
20:00 часот
Порта Џез

Александар Попоски & Димитар Додовски (Dj сет) Afro & Disco Night
21:00 часот
Порта Џез

Концерт на Силви бенд
21.00 часот
Дом на АРМ

Dj сет  Сир Гоце
21:30 часот
Камарите

Проекција на филмови насловена „Вечер на македонскиот документарен филм“

Самовилска вода – група автори Куманово, „Застој“ , „Време“ – О. Анѓелески и З. Пилоски – Прилеп, Временски патник – Марина Трајковска – Скопје, „Помогни ми да ти помогнам“ – Богоја Стојкоски – Пусторекански, Поетот од Дренок-Петре Чаповски – Скопје и Гопеш – наше село – Јетон Селими и Александар Наумовски од Битола.
21:00 часот
Културен центар Магаза

Кино проекција и дебата на Контра кадар
21.00 часот
Завод и музеј Битола

Музички хепенинг  „Нокаут со пријателите“
22.00 часот
Ракометно игралиште во Битола

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-