среда, 20 септември 2017 11:25:36
Бит Фест

skopjeinfo.mk: Ансамбли од Полска, Израел, Бразил и Турција на Битфест

Admin Bitola август 3, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на skopjeinfo.mk: Ансамбли од Полска, Израел, Бразил и Турција на Битфест
skopjeinfo.mk: Ансамбли од Полска, Израел, Бразил и Турција на Битфест

На последната вечер од 43. Републички фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови” Битола за која се бара билет повеќе ќе настапат ансамбли од Полска, Израел, Бразил и Турција.

Интернационалната фестивалска вечер ќе се одржи во неповторливиот простор на античкиот локалитет Хераклеа со почеток во 20.30 часот.

После настапот на овие ансамбли следува доделувањето на награди и признанија и свеченото затворање на фестивалот. Круна на затворањето ќе биде концертот на Ансамблот на народни игри и песни на Македонија „ Танец” од Скопје.

Во рамките на четвртиот фестивалски ден продолжува Семинарот за традиционална музика и игра како и фолклорните презентации во срцето на Старата битолска чаршија.

http://www.skopjeinfo.mk/kultura/336000963/ansambli-od-polska-izrael-brazil-i-turcija-na-bitfest

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-