понеделник, 21 август 2017 17:44:38
Бит Фест

Сител: Ромео и Јулиа во Битола

Admin Bitola јули 21, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Сител: Ромео и Јулиа во Битола
Сител: Ромео и Јулиа во Битола

Република Македонија се запиша на мапата на вербалното и сценското богатство на Шекспир, а првото издание на новиот интернационален „Битола Шекспир фестивал“ во иднина ќе ја претставува Република Македонија во светот, но и ќе го донесе светот во Република Македонија, порача министерката за култура Елизабета Канчевска Милевска на свеченото отворање на фестивалот што до 25. јули ќе се одржува во Битола.

Ова што се случува во Битола е многу силно, моќно, вредно. Битола Шекспир фестивалот ја прави Македонија единствена држава во Југоисточна Европа која има фестивал посветен на Вилијам Шекспир, истакна битолскиот градоначалник Владимир Талески.

Првото издание на „Битола Шекспир фестивал“ почна со македонско-руската театарска претстава „Ромео и Јулија“ во која блескаа Евгенија Игумнова, актерка од Ст. Петерсбург и македонскиот актер Дејан Лилиќ. Во следните шест фестивалски денови, публиката ќе погледне уште пет претстави во изведба на театри од Македонија, Србија, Америка, Финска и Кина.

http://www.sitel.com.mk/mk/romeo-i-julia-vo-bitola

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-