сабота, 18 ноември 2017 22:31:33
Бит Фест

СИТЕЛ: Промоција на документарниот филм за Бит Фест

Admin Bitola август 15, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на СИТЕЛ: Промоција на документарниот филм за Бит Фест
СИТЕЛ: Промоција на документарниот филм за Бит Фест

Во културниот центар „Магаза“ во Битола вечер ќе биде промовиран документарниот филм „Бит Фест културолошка рефлексија на времето 2006 – 2013“. Филмот го прикажува развојот на битолскиот летен фестивал низ годините.

Како дел од програмата на Битфест 2013 на летната сцена на „Тумбе кафе“ ќе се одржи поетско-музичка вечер во организација на Универзитетскиот литературен клуб Дениција ПФБТ УКЛО. На настанот ќе учествуваат поети од редовите на студентите и професорите на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола, но и реномирани поети од Друштвото на писатели на Битола.

Во Заводот и Музеј ќе се одржи фестивал на староградски песни „Серенада на Широк сокак – медитерана“, на кој ќе учествуваат 16 интерпретатори и групи кои пред битолската публика ќе се претстават со хитови од серенадата, а најголемиот дел од песните ќе бидат нови и за прв пат изведени.

http://www.sitel.com.mk/mk/promocija-na-dokumentarniot-film-za-bit-fest

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-