среда, 23 август 2017 04:22:47
Бит Фест

Сител: Битола пулсира во ритамот на богатата културна понуда

Admin Bitola август 1, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Сител: Битола пулсира во ритамот на богатата културна понуда
Сител: Битола пулсира во ритамот на богатата културна понуда

Околу 1.000 играорци од Македонија, Бразил, Израел, Полска, Турција, Словенија и Хрватска годинава зедоа учество на Фестивалот Илинденски денови во Битола. Манифестацијата во организација на Центарот за култура се одржува во рамките на Битфест, под покровителство на градоначалникот на Битола, Владимир Талески.

По завршувањето на Илинденски денови, по пет години пауза, исто така во рамките на Битфест, во Битола се враќа фестивалот на серенадата.

По одржани скоро две третини од манифестациите предвидени за овогодинешното издание на Битфест, организаторите се задоволни што и ова лето Битола е дестинација која нуди и по пет културни настани секоја вечер.

http://www.sitel.com.mk/mk/bitola-pulsira-vo-ritamot-na-bogatata-kulturna-ponuda

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-