среда, 20 септември 2017 11:22:07
Бит Фест

САБОТА НА БИТ ФЕСТ 10.08.2013

Admin Bitola август 10, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на САБОТА НА БИТ ФЕСТ 10.08.2013
САБОТА НА БИТ ФЕСТ 10.08.2013

Фестивал за современи уметности Акто

ЖИВИ БИБЛИОТЕКИ:
АРХИВИ НА ГРАЃАНСКАТА НЕПОСЛУШНОСТ
Кураторски проект на: Ивана Васева, Филип Јовановски, Јованка Попова

Локација. ПРЕД AKTO КАФЕ ЈАГОДА
11.00-12:30
Градење на библиотеката насловена ЖИВИ БИБЛИОТЕКИ:АРХИВИ НА ГРАЃАНСКАТА НЕПОСЛУШНОСТ, кратка презентација и отворање на официјалниот штанд каде се донираат книги

12:30-13:30, дискурзивен настан
ЛЕКЦИЈА БРОЈ 1:
ВАГНЕР И ЛИСТ – КОНСТРУКЦИИ НА СОВРЕМЕНИ МИТОВИ
Локација: ПРЕД AKTO КАФЕ ЈАГОДА

13:45-14:45, дискурзивен настан
ЛЕКЦИЈА БРОЈ 2:
ЗАХАРИЈА ШУМЉАНСКА – СИМБОЛ НА ПОЖРТВУВАНОСТ И АКТИВИЗАМ
Локација: ПРЕД AKTO КАФЕ ЈАГОДА

17:00 – 18:30
ЛЕКЦИЈА БР. 3:
прва читачка група
„Пост-автономен интелект и линии на одлетување од депресија“, со Артан Садику

Локација: Резиденција Хаџи-Коста Милевски;
Ул. Славко Лумбарко“, бр.6

19:00-20:30:
ЛЕКЦИЈА БР. 4:
КРИТИКА НА ПОЛИТИКАТА НА СОПСТВЕНОСТА И ГРАЃАНСТВОТО со БРАНИМИР СТОЈАНОВИЌ од УЧИТЕЛ НЕЗНАЈКО И НЕГОВИТЕ КОМИТЕТИ, Белград

Локација: Ул. Славко Лумбарко“, бр.8А

20.45 – 21.30
ЛЕКЦИЈА БР. 5: Проекција на дел од филмот „Фаренхајт 451“ и кратка дискусија, организирано од страна на Дебатно Кино Контра Кадар, Битола.

Локација: Ул. Славко Лумбарко“, бр.8А

ОFF ПРОГРАМА
Локација. ФИМСКИ ГРАД

21:00
Концерт:
THE JOHN
ХАХАХА

DJ’s:
CHVARE
MACHKI
TOMI BOJADJI
K.PETROVSKY

ВЛЕЗ: 100 ДЕНАРИ

20.00 ч. Храм.Пресв.Богородица
Концерт на Црковно-Византиско пеење
Хор “Св. Роман Сладкопевец”, гр. Софиja

20.00ч. Мала изложбена сала-Музеј
„Авторски низ појавното 5“Група автори

Пацио 20.30ч. Нишко Народно Позориште
„Сомнително лице“

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-