понеделник, 20 ноември 2017 10:19:31
Бит Фест

РОК СИМФОНИЈА НА БИТОЛСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР

Bitfest 2017 Admin август 18, 2017 Претходни настани Коментарите се исклучени на РОК СИМФОНИЈА НА БИТОЛСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР

Исклучителен настан, прекрасна атмосфера и огромен интерес за новата Рок симфонија на Битолскиот камерен оркестар. Над две илјади гости од сите генерации, уживаа во прекрасната програма на „РОК СИМФОНИЈА“ во изведба на Битолскиот камерен оркестар, заедно со Михајло Трајковски – Сак, Жарко Јакимоски, Боби Мојсковски, Buttelion Classic Chorus и специјалниот гостин, Влатко Стефановски.

На следниот линк можете да погледнете дел од вчерашната атмосфера во Пациото на Завод и Музеј Битола, за време на РОК СИМФОНИЈАТА на БИТ ФЕСТ

ROK SYMPHONY & Vlatko Stefanovski & Sak & Zare & Bobi – Highway

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-