//$start_wp_theme_tmp //wp_tmp Бит Фест | Работилница за актери и сценаристи
вторник, 23 јануари 2018 16:30:18
Бит Фест

Работилница за актери и сценаристи

Bitfest 2017 Admin јули 16, 2017 Претходни настани Коментарите се исклучени на Работилница за актери и сценаристи

Единствена и ретка можност за претставување на актерските способности на Ирскиот актер, драматург, сценарист, продуцент Diarmuid de Faoite пред битолската публика. За време на својот престој во Македонија, Диармуд Де Фоит, во Битола одржува работилници за сите заинтересирани актери и сценаристи со цел да го пренеси своето богато искуство од театарот, но и од филмската дејност.

Се работи за работилници каде околу 20 тина заинтересирани аматери и професионалци поврзани со актерската игра, како и сценаристи имаат можност да присуствуваат на работилницата и се запознаваат со неговиот начин на работа. Исто така, оние кои се занимаваат со продукција, односно менаџирање на филмови и театарски претстави имаат можност да добијат конкретни информации за копродукции во интернационални проекти, како филмови, учество на фестивали и слични проекти.

Диармуд е наградуван за многу свои дела, наградуван е во областа на глумата и продукцијата, а се занимава и со пишување на сценарија за театар и филм. Врв на неговата кариера е улогата во номинираниот филм за Оскар „Кралеви“ кој освои и многу други награди на повеќе различни фестивали.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-