понеделник, 21 август 2017 17:43:13
Бит Фест

Промоција на Монографија за Академик Георги Здравев- Живот е музика

Admin Bitola август 11, 2013 Информации Коментарите се исклучени на Промоција на Монографија за Академик Георги Здравев- Живот е музика
Промоција на Монографија за Академик Георги Здравев- Живот е музика

Проф. Д-р Георги Здравев е роден 1938 година во Битола. Основно училиште заврши

во Битола, средно музичко училиште во Скопје а музичка академија во Сараево, Босна

и Херцеговина. Автор е на повеќе учебници за средно и високо образование и повеќе

книги од областа на музиката. Mагистрирал и докторирал на Факултетот за учители во

Битола каде беше редовен професор до своето пензионирање. Диригент и организатор

на повеќе опери и концерти со голем број познати солисти и оркестри во земјава и

странство. Добитник е на голем број благодарници, признанија и награди за својот труд.

Георги Здравев е Академик во Светската Академија Плато.

 

Промоција на Монографија за Академик Георги Здравев- Живот е музика

Во понеделник 12.08, во Магаза во 20.00 часот

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-