среда, 20 септември 2017 11:26:18
Бит Фест

Премиера на претставата Дива на Софија Ристевска

Admin Bitola јуни 25, 2013 Претходни настани Коментарите се исклучени на Премиера на претставата Дива на Софија Ристевска
Премиера на претставата Дива на Софија Ристевска

„Во ова време на либерален капитализам , кога парите го организираат и структуираат човекот, се поставува генералното прашање, дали кариерата или семејството се есенцијата и смислата на животот? Дали на овој век на материјални придобивки, личната и семејната среќа, ќе го има приматот врз борбата за финансиски успех? Дива го мпоставува прашањето , дали семејството е сепак поважно од се?”
Претставата е во продукција на НУ Народен театар Битола и Општина Битола и е дел од официјалната програма на Битослкото културно лето Бит Фест.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-