недела, 20 август 2017 06:10:46
Бит Фест

ПОНЕДЕЛНИК НА БИТ ФЕСТ 22.07.2013

Admin Bitola јули 21, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на ПОНЕДЕЛНИК НА БИТ ФЕСТ 22.07.2013
ПОНЕДЕЛНИК НА БИТ ФЕСТ 22.07.2013

На новата сцена во Народен театар во Битола во рамките на Битола
Шекспир Фестивал во 10.00 часот ќе се одржи ОТОА работилница – Џиа
Форакис од Њујорк – САД со учество на Студенти од Универзитетот за
аудиовизуелни уметности ЕСРА, а во 14.00 часот во Центар за култура ќе
се одржи панел дискусија на тема – Шекспир денес.

Во 11.00 часот во градскиот парк кај Саат кулата ќе биде отворена
изложбата „Наш ден“ во организација на Здружението на граѓани Аманет.

Во 20.00 часот во Фоајето на Центар за култура ќе се отвори изложбата
наловена „Со љубов за Битола“ во организација на Здружението на
граѓани ЦЕРИ.

Во 20.00 часот во малата сала на НУ Завод и музеј ќе биде отворена
изложбата на Лена Ѓуриќ – „Парижанка во Битола“.

Во концертната сала на Завод и музеј 20:30 ќе се одржи солистички концерт
на Ана Велиновска – пијано.

Гости во програмата:   Дуо Cantabile (Дамијан Каранфилов – баритон и
Ана Велиновска пијано), Пијано дуо Велиновска – Глигоровска

Во 22.00 часот во паркот кај Саат кулата ќе се одржи рок вечер со Агим Џело
насловена како „Ноќ со металманија“.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-