недела, 22 октомври 2017 20:57:04
Бит Фест

По повод започнувањето на фестивалот Ве покануваме на прес конференција на 26 јуни 2013 со почеток во 11.00 ч. во кафе бар „Пијано“ во Битола (плоштад Магнолија)

Admin Bitola јуни 26, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на По повод започнувањето на фестивалот Ве покануваме на прес конференција на 26 јуни 2013 со почеток во 11.00 ч. во кафе бар „Пијано“ во Битола (плоштад Магнолија)
По повод започнувањето на фестивалот Ве покануваме на прес конференција на 26 јуни 2013 со почеток во 11.00 ч. во кафе бар „Пијано“ во Битола (плоштад Магнолија)

По повод започнувањето на фестивалот Ве покануваме на прес конференција на 26 јуни 2013 со почеток во 11.00 ч. во кафе бар „Пијано“ во Битола (плоштад Магнолија) со учество на организаторите на фестивалот: Младинскиот културен центар – Битола, Градоначалникот на општина Битола Владимир Талески, претставници на промотерската куќа Фреш Унион и генералниот парнер на фестивалот ONE. При тоа ќе биде презентирана програмата на фестивалот во чии рамки од 26-ти до 29-ти јуни на повеќе локации во градот се предвидени концерти на групи од земјата и странство, отворени улични журки, изложби, перформанси, како и традиционалниот голем музички хепенинг во соработка со Општина Битола и Фреш Унион, овој пат со спектактакуларен настап на DJ Michael Gray и DJ Djane Nadine, додека како претходница ќе настапат Dj Acika, Dejan Dex, DJ Dee Dean Mickoski од Македонија.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-