сабота, 18 ноември 2017 22:30:32
Бит Фест

ПЛУС ИНФО: Вечер на македонски песни и ора во склоп на „БИТ ФЕСТ“

Admin Bitola август 20, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ПЛУС ИНФО: Вечер на македонски песни и ора во склоп на „БИТ ФЕСТ“
ПЛУС ИНФО: Вечер на македонски песни и ора во склоп на „БИТ ФЕСТ“

Утре вечерва со почеток во 21 часот во музејот „Пацио“ во Битола ќе се одрижи „Вечер на македонски песни и ора“ во склоп на „БИТ ФЕСТ“, а во истиот период во Културниот центар „Магаза“ во склоп на филмските денови ќе биде прикажен филмот „Септември“ на турскиот режисер Чемил Агачикоглу, филм кој се фокусира на женско – машките односи.

На новата сцена во Центарот за култура ќе може да се види визуелно сценскиот перформанс „Лавиринт К- Кафка“. Мотивацијата за обработување на ова дело лежи во непорекливата универзалност која остава простор за актуелизација на контекстуално ниво.

Во 22 часот на летната сцена под „Тумбе кафе“ групата The Goverment ќе изведе песни од светски познатата гранч-група „Нирвана“.

http://www.plusinfo.mk/vest/103139/Vecher-na-makedonski-pesni-i-ora-vo-sklop-na-BIT-FEST

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-