среда, 23 август 2017 10:01:06
Бит Фест

Плус инфо: Изложба на стрип, концерт на изворна музика и снимање документарец вечерва на „Битфест“

Admin Bitola јули 5, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Плус инфо: Изложба на стрип, концерт на изворна музика и снимање документарец вечерва на „Битфест“
Плус инфо: Изложба на стрип, концерт на изворна музика и снимање документарец вечерва на „Битфест“

Со изложбата на стрипови „Калеидоскоп“ во 11 часот започна денешната програма на битолскиот фестивал за уметност и култура „Битфест“. На денешната програма се предвидени серија настани, меѓу кои и концертот на изворна македонска музика „Изворно од Македонија“ кој ќе се одржи во 20.30 часот во Хераклеја.

 

Во Пацио во 21 часот ќе се одржи кино проекција и дебата во организација на „Контра кадар“, а во истото време на новата сцена во Центар за култура е проектот Rock roots кој предвидува концерт и снимање на документарен филм.

 

На летната сцена Тумбе кафе, пак, во 21 часот продолжува отвореното летно кино.

http://www.plusinfo.mk/vest/98134/Izlozhba-na-strip-koncert-na-izvorna-muzika-i-snimanje-dokumentarec-vecherva-na-Bitfest

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-